چرا خرید واترجت برای راه اندازی کارواش اشتباه است؟
شش دلیل برای اینکه نباید برای تاسیس کارواش از واترجت استفاده کرد.
۱– واترجت آب را هدر میدهد!
کارواشهای سنتی که با استفاده از فشار آب و واترجت به شستوشوی خودرو میپردازند، به طور میانگین بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در روز هزینه آب متحمل میشوند! به طور متوسط برای شستن هر خودرو با فشار آب حداقل ۸۰ تا ۱۰۰ لیتر آب نیاز است، که تامین این میزان آب در بسیاری از نقاط کشور که دچار بحران کم آبی است، بسیار دشوار و یا حتی غیرممکن است!
۲- واترجت لباس کارگر را بیش از حد کثیف میکند!
در کارواش های سنتی به خاطر پاشیدن آب چرک حاصل از شست و شو با واترجت، کارگران برای جلوگیری از انتقال آلودگی هر خودرو به خودروهای بعدی مجبورند در روز دو تا سه بار لباس خود را تغییر دهند. یک حساب سرانگشتی نشان میدهد هزینه تامین لباسهای متعدد برای کارگران و هزینه شستوشوی مکرر آنها بسیار گزاف است!
۳-واترجت به مشکلات فاضلاب میانجامد!
حجم زیادی از آب که در کارواش های سنتی برای شست و شوی خودرو استفاده میشود، باید در فاضلاب مناسب دفن شود. در شهرها معمولا کارواش ها مجبورند به خاطر فشار سازمانهای ذی ربط مثل شهرداری به حفر چاه روی بیاورند و سیستم های گران لجن گیر فاضلاب را هم خریداری و نصب کنند و حواسشان به نگهداری سیستم لجن گیر و پر نشدن چاه هم باشد!
۴-واترجت به موتور خودرو آسیب میزند!
شستوشوی موتور خودرو با فشار آب در بسیاری اوقات باعث آسیب دیدن قطعات الکتریکی و مکانیکی میشود.
۵-واترجت امکان توشویی ندارد!
با فشار آب امکان شستوشوی مبلمان خودرو و کابین و توشویی وجود ندارد.
۶-واترجت به برق سه فاز نیاز دارد!
در بسیاری از مناطق تامین برق سه فاز یکی از معضلات اساسی کسانی است که میخواهند کارواش تاسیس کنند. همچنین در مناطقی که دسترسی به برق وجود ندارد، اساسا نمیتوان با واترجت به شستوشوی خودرو پرداخت.